Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki

puh. 040 135 7163

sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

Erityisesti matkailu- ravintola- ja tapahtuma-aloille suunnattu kustannustuen kuudes kierros on käynnissä 31.5. asti. Raahen seudulta hakijoita on tällä tukikierroksella toistaiseksi ollut vähän....
Tervetuloa parlamenttikahville puimaan päivän polttavia aiheita! Seudun yrittäjille suunnatut aamuparlamentit kokoontuvat jälleen ennen kesälomia. Parlamenteissa voi jutustella mistä tahansa itselle...
Raahe on mukana Seutukaupunkien Innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda toimivia rakenteita monialaiselle yhteistyölle. Yhteistyötä rakennetaan yritysten,...
Parhaimmillaan internet ja sosiaalinen media tukevat yrityksesi tai organisaatiosi kasvua, auttavat tavoittamaan uusia ja vanhoja asiakkaita sekä vahvistavat mielikuvia. Missä some-kanavissa sitten...
Jokaisen yrityksen takana on tarina. Oletko valmis antamaan toisen henkilön jatkaa sinun yrityksesi tarinaa? Omistajanvaihdostestit tekemällä tiedät, mitä asioita on hyvä tietää ennen kuin lähdet...
Tuki on suunnattu erityisesti majoitus-, ravintola- ja tapahtuma-aloille koronapandemiasta selviämiseksi. Tuki kohdistuu kuluihin, jotka ovat syntyneet 1.12.2021-28.2.2022. Kustannustukea haetaan...
Kerttu Saalasti -palkinto on Kerttu Saalasti säätiön ja Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin yhdessä myöntämä palkinto. Se myönnetään vuosittain merkittävästä mikroyrittäjyyttä tai yrittävää...
Näillä markkinoilla voit muuttaa elämäsi suuntaa: alkaa yrittäjäksi tai tuoda oman yrityksesi tarjolle seuraavalle halukkaalle. Pohjois-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestetään lauantaina 7.5....