Yrittäjien Hall of Fame

Raahen seutukunnan yrittäjät ovat todellisia tähtiä, sillä mitäpä olisi alueemme ilman heidän korvaamatonta panostaan. Suuresta arvostuksesta yrittäjiä kohtaan esittelemme ylpeänä seudun yrittäjien kunniagallerian yhteistyössä Yrittäjien paikallisyhdistysten kanssa!

Tähtikoriste puuseinää vasten.

Vuoden yrittäjiä juhlitaan Raahen seudulla

Yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset Raahessa, Vihannissa, Siikajoella ja Pyhäjoella valitsevat joka vuosi keskuudestaan yrittäjän, joka on ansiokkaasti toiminut esimerkkinä muille. Lisäksi Nuorkauppakamari valitsee vuoden nuoren yrittäjän. Valitut palkitaan yhteisessä seutukunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Olemme koonneet yhteen viime vuosien palkitut ja uusimpiin pääset tutustumaan myös lyhyillä esittelyvideoilla.

Vuoden yrittäjät 2022

Raahen vuoden yrittäjä 2022 on Piia Vähäsalo, Langin Kauppahuone(link is external)

Piia Vähäsalo on tuotteistanut raahelaisen kauppiassuvun historian pieteetillä. Hänen myönteinen suhtautumisensa elämään ja yrittäjyyteen heijastuu Langin Kauppahuoneen työntekijöiden asiakaslähtöisessä palveluasenteessa.

Langin Kauppahuoneella on merkittävä rooli kaupunkikuvassa vanhan Raahen elävöittäjänä, palvelutarjonnan monipuolistajana ja vierailukohteena matkailun näkökulmasta. Langi, kuten yritystä raahelaisittain tuttavallisesti puhutellaan, on saanut näkyvyyttä myös kansallisesti ja siten tuonut lisäarvoa Raahen yrityskentälle.

Langin Kauppahuone on tehnyt systemaattisesti työtä markkinasegmentissään yrityksen perustamisesta lähtien, sekä kehittänyt ja monipuolistanut toimintaansa haasteellisissa olosuhteissa koronapandemian aikana.

Raahen vuoden yrittäjä 2022 –videoesittely (5:28 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Siikajoen vuoden yrittäjiä 2022 ovat Tuomas ja Ville Parttimaa, Arttim Oy(link is external)

Arttim Oy on kehittynyt yhden miehen työkalupakkiyrityksestä monia työllistäväksi yritykseksi lähes kahdenkymmenen vuoden aikana. Tänä päivänä Arttim työllistää 30 vakinaista työntekijää ja työllistävä vaikutus kiirehuipuissa on 50–100 työntekijää. Perinteisellä alalla on jatkuvasti kehitytty sekä kehitetty toimintaa ja kasvu jatkuu.

Työnantajana Arttim on hyvämaineinen ja työntekijöistään huolen pitävä yritys. Työntekijöiden viihtyvyyteen on panostettu. Ei ole legendaa, että Arttimiin jonotetaan töihin.

Paljon on toteuttamista vailla olevia kehitysideoita, jotka tulevaisuudessa tulevat näkymään myös laajemmin. Arttim Oy on pystinsä ansainnut!

Siikajoen vuoden yrittäjä 2022 –videoesittely (4:00 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Pyhäjoen vuoden yrittäjiä 2022 ovat Tarja ja Jari sekä Jarmo ja Marianne Keskitalo, MTY Mäkelän tila

Suomalaisen ruuan tuotanto, yrityksen jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus, kun nuorempi polvi on mukana yrityksessä.

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2022 –videoesittely (2:53 min.). Videon toteutus: Tuupa Records.Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Vihannin vuoden yrittäjä 2022 on Jonna Pelkonen, Parturi-Kampaamo Hiusholli(link is external)

Nuorena aloittanut, pitkään samalla alalla ollut yrittäjä.

Vihannin vuoden yrittäjä 2022 –videoesittely (2:19 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Vuoden nuori yrittäjä 2022 on Sara Kiviniitty, Ekokampaamo Tauko(link is external)

Sara on nuoresta iästään huolimatta onnistunut luomaan menestyvän ja vastuullisesti toimivan yrityksen, joka suosii ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta. Lisäksi hän kouluttaa ja kehittää itseään jatkuvasti sekä toimii tiiviissä oppilaitosyhteistyössä antaen omaa osaamistaan eteenpäin.

Vuoden nuori yrittäjä 2022 –videoesittely (2:06 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Aiempien vuosien palkitut yrittäjät

Raahe

Siikajoki

Pyhäjoki

Vihanti

Nuori yrittäjä