Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki

puh. 040 135 7163

sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

Myynnin johtamisen työpaja kokosi yhteen yrittäjiä ja yritysten avainhenkilöitä, jotka halusivat johtaa myyntiä tavoitteellisemmin, kannattavammin ja ihmisläheisemmin....
Yrityksen kasvun takana on toimiva arki. Siinä, miten tiimiä johdetaan, miten työtä ohjataan ja miten selkeästi vastuut ja toimintatavat on määritelty. Esihenkilötyön ja...
ReBuild Ukraine 2025 on merkittävä kansainvälinen messu- ja konferenssitapahtuma, joka keskittyy Ukrainan jälleenrakentamiseen. Tapahtuma kokoaa yhteen rakennus- ja...
Kevään 2025 vastuullisuuden strategiavalmennus huipentui innostavaan päätöstyöpajaan, jossa Raahen ja Kalajoen seudun yritysosallistujat pääsivät esittelemään omat...
Toimistomme ovet ovat poikkeuksellisesti kiinni keskiviikkona 21.5. ja torstaina 22.5. henkilöstön matkan takia. Vastaamme matkan aikana yhteydenottoihin...
Raahen seutukunnan toimijat ovat hyvin edustettuina palkintoehdokkaina. Voittajat julkistetaan ensimmäistä kertaa järjestettävässä Northern Finland Travel Galassa Oulussa...
Myynti ei ole irrallinen osa-alue, vaan yrityksen elinehto. Se vaatii suunnan, rakenteen ja mittarit. Myyntistrategia kertoo, mihin keskitytään, kenelle myydään, millä...
Haluaisitko kytkeä vastuullisuuden osaksi yrityksen strategiaa? Haluaisitko kehittää tuotteita tai palvelujasi vastuullisuuden näkökulmasta? Haluaisitko syventää...