Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki

puh. 040 135 7163

sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

Pohditko yrityksen perustamista, muhiiko mielessäsi uusi liikeidea? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan yrittäjyydestä kahvittelun lomassa. Mistä aloittaa...
Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarjan toinen osa, "Tavoitteiden ja kasvustrategian kirkastus", keräsi yhteen yrittäjiä ja liiketoiminnan kehittäjiä Raahen seudulta....
Raahessa aloitetaan Suomessa ensimmäisten joukossa prosessitekniikan perus- ja ammattitutkinto-opetus, joka keskittyy kaasujen käsittelyyn. BraVe-hanke vastaa kaasujen...
Raahen seudun yrittäjille suunnatut aamuparlamentit kokoontuvat jälleen. Tällä kertaa esittelyssä on Finnveran uusi laina mikroyrittäjille! Parlamenteissa voi...
Työnantajille ja esihenkilöille suunnatussa Työkyvyllä tuloksiin -valmennuksessa ollaan työkykyjohtamisen ytimessä. Verkkoluentojen painotus on käytännönläheistä...
Raahen seudun kehityksen järjestämä Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarja käynnistyi ensimmäisellä osiolla, jossa keskityttiin yritysten nykytilanteen analysointiin ja kasvupotentiaalin...
Raahen Nuorkauppakamari ry on vuodesta 2007 valinnut seutukunnassamme Vuoden Nuori Yrittäjä palkinnon saajan. On jälleen aika valita vuoden 2024 Nuori Yrittäjä. Vuoden Nuori Yrittäjä on alle 40...
Work in Finland ja Maahanmuuttovirasto ovat yhdessä tuottaneet ohjepaketin työnantajille, jotka haluavat palkata työntekijän ulkomailta, mutta kaipaavat opastusta...