Työkyvyllä tuloksiin: Työkykyjohtamisen suunnittelu ja varhaisen välittämisen malli -työpajat Raahessa

Osallistu Työkyvyllä tuloksiin -työpajaan! Työkyvyllä tuloksiin on työnantajille ja esihenkilöille suunnattu työpajakokonaisuus, joka sisältää kaksi kahden tunnin kokonaisuutta, Miksi johtaa työkykyä? sekä Työkykyjohtamisen suunnitelma ja varhaisen välittämisen malli.

Kokonaisuudet rakennetaan sopimaan paikallisten mikro- ja pk-yritysten tarpeisiin. Työpajoissa painotus on käytännönläheistä. Oikean tiedon ja aidon, konkreettisen hyödyn tarjoaminen osallistujille toimii työpajojen punaisena lankana.

Kouluttajana toimii tykätty, vaikutuksellinen ja ihmisläheinen yrittäjä ja valmentaja Päivi Kennilä, joka on puhujana eläväinen ja osallistava. Hänellä on vahva kokemus yrittäjäsparrauksesta erityisesti mikro- ja pk-yrityksille. Häneltä löytyy myös laaja, erilaisten toimialojen yritystoiminnan tuntemus sekä kyky ymmärtää erilaisia liiketoimintoja, niiden tarpeita ja piirteitä työkykyä ja -riskejä ajatellen.

Paikka: Hotelli Raahen Hovi, Pikku-Ritari, 3 krs, Kirkkokatu 28, Raahe

Miksi johtaa työkykyä?

Aika: 23.1.2025 klo 8.00–10.30

Mitä työkyky kokonaisuutena tarkoittaa, miten se kannattaa huomioida ja miten työkyvynriskit, niiden tunnistaminen ja ehkäisy onnistuu? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Työkyvyllä tuloksiin -työpajan ensimmäisessä osassa. Tärkeässä roolissa ovat myös työkykyjohtamisen hyödyt ja merkitys kustannuksiin, tuottavuuteen sekä vastuulliseen toimintaan. Samalla syvennytään puheeksi ottamiseen ja lainmukaiseen toimintaan.

Työkykyjohtamisen suunnittelu ja varhaisen välittämisen malli

Aika: 5.2.2025 klo 8.00–10.30

Työpajan toisessa osassa pureudutaan työkykyjohtamisen suunnitteluun ja varhaisen välittämisen malliin. Aamupäivän aikana käydään läpi työkykyjohtamisen ja varhaisen välittämisen suunnitelman luomista omaan organisaatioon sekä hyviä toimintamalleja ja käytänteitä välittävän kulttuurin rakentamiseen. Työkyvyllä on suuri merkitys niin työhyvinvointiin kuin yksilön työkykyynkin. Lisäksi pohditaan, kuinka jokainen voi itse tukea omaa työhyvinvointiaan ja työkykyään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan kaksiosaiseen työpajaan! Aloitamme molemmat päivät yhteisellä puolituntisella aamupalalla, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin, niin osataan keittää tarpeeksi kahvia.

Ilmoittautumiset 17.1.2025 mennessä

Lisätietoa

Emma Lehtelä, työnantajakoordinaattori
emma.lehtela [at] nuortenystavat.fi
puh. 044 7711 596

Kohtaantoa-hanke

Kasvokuva Päivi Kennilästä, EU-logo ja työpajakokonaisuuden nimi.

Uutishuone

Raahen seudun kehityksen väki lomailee loppiaiseen asti ja toimisto hiljenee hetkeksi. Yhteydenotot kiinnioloaikana Voit lähestyä meitä myös loman aikana: ottamalla yhteyttä sähköpostilla suoraan...
Unohtuiko kiireessä hankkia joulumuistamiset? Ei hätää, sillä Raaseli-verkkokauppa on aina auki, ja sähköpostilla lahjat liikkuvat vielä aattoaamunakin. Palveluita ja tuotteita lahjakortilla, myös...
Hakuajaksi vahvistettiin 21.12.2020-26.2.2021. Kustannustuki on tarkoitettu kaikille yrityksille, joiden liikevaihto on koronan vuoksi laskenut vähintään 30 prosenttia. Kaikkien toimialojen yritykset...
Kustannustukeen on tehty muutoksia ensimmäisen kierroksen kokemusten perusteella, jotta se vastaisi paremmin yritysten tarpeita. Muutoksia hyväksyttäviin kuluihin, tuen rajoituksiin ja tukikauteen...
Tukeen on varattu 550 miljoonaa euroa ja sitä voi hakea, vaikka muita tukia olisi jo myönnetty. Haku on avoinna Valtiokonttorissa 21.12.2020-26.2.2021. Kaikki koronasta kärsineet yritykset voivat...
Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit Erikoinen vuosi 2020 on päättymässä ja on aika kiittää sekä suunnata katse tulevaan. Koronapandemia on vaikuttanut Raahen seutukunnassakin niin yritysten ja...
Veroasioita ja tulorekisteri-ilmoittamista voi hoitaa sähköisesti Katso-tunnisteella ja -valtuuksilla 30.4.2021 asti. Lisäksi Tullin asiointipalveluissa osa asiakkaista voi käyttää Katso-palvelua...
Neljättä kertaa jaettu maakunnallinen tunnustus annettiin Törmälän tilalle Siikajoelta erityisesti lähiruoan ansiokkaasta nostamisesta. Paikallinen ruoka- ja ruokakulttuuri ovat olleet aina yrityksen...