Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?
Opintojen sisältönä ovat:
- hyvän asiakaspalvelun perusteet
- keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
- kassatyöskentelyn perusteet
- tarjoilun perusteet
- hygienian ja siivouksen perusteet
- työyhteisössä toimiminen
Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.
Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.
Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.
Lisätiedot
Sari Alajoki
puh. 040 135 7163
sari.alajoki [at] brahe.fi