Ravintoloiden sulku jatkuu 18.4. saakka

Hallituksen esittämä sulku toteutettaisiin saman sisältöisenä kuin tällä hetkellä 28.3.2021 asti voimassa oleva sulku.

Ravintoloiden jatkosulkemista pidetään välttämättömänä tautitilanteen vuoksi

Ravintolat ja muut ravitsemisliikkeet ovat kiinni asiakkailta maakunnissa, joissa epidemiatilanne on leviämis- ja kiihtymisvaiheessa. Sulun kohteena ovat kahvilat, ravintolat, baarit ja yökerhot, jotka ovat avoinna yleisölle. Rajoitus koskee myös terasseja.

Kysymyksiä ja vastauksia ravintoloiden sulkemisesta työ- ja elinkeinoministeriön sivuilla

Noutoannosten mukaan myyminen on sallittua myös sulun aikana. Sulku ei koske esimerkiksi vanhainkotien ruokaloita tai henkilöstöravintoloita, jotka eivät ole auki muille asiakkaille.

Sulun jatkuminen otetaan huomioon sulkemiskorvausten suunnittelussa. Korvaukset tulevat haettavaksi Valtiokonttorista näillä näkymin toukokuun alussa.

Tutustu työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteeseen

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

Osallistu Työkyvyllä tuloksiin -työpajaan! Työkyvyllä tuloksiin on työnantajille ja esihenkilöille suunnattu työpajakokonaisuus, joka sisältää kaksi kahden tunnin...
Päivän aikana päästään sukeltamaan ajankohtaisiin liiketoiminnan aiheisiin, kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja huippuasiantuntijoilta ja verkostoitumaan muiden...
Raahen seudun kehityksen väki lomailee jouluviikolta loppiaiseen asti ja toimisto hiljenee hetkeksi ajalle 23.12.2024-6.1.2025. Voit lähestyä meitä myös loman aikana ja palaamme asiaan heti lomien...
Oletko tullut ajatelleeksi, että vastuullisuus voisi lisätä liiketoiminnan mahdollisuuksia? Vastuullisen yritystoiminnan perustana ovat ihmiset, talous ja ympäristö....
Uusi vuosi käynnistyy yritystä kehittävillä ja kasvuun valmiuksia tuovilla työpajoilla, joista saa konkreettisia työkaluja sekä asiantuntijatietoa yritystoiminnan...
Erityisesti rakentamisen toimialalla odotetaan ensi vuonna selvää piristymistä ja tarve rekrytoinneille on kasvanut. Yritysten kannattavuus paranee, investointihalukkuus...
Menestyvän yrityksen strategia ei voi jäädä pelkäksi paperille kirjattujen ideoiden kokoelmaksi – sen on tultava osaksi arkea. Tämä oli keskiössä syksyn viimeisessä työpajassamme Strategian ja...
Nyt on mahdollisuus askeltaa patojen ääreen matalan kynnyksen taktiikalla, sillä kaikki on tässä ravintolassa valmiina! Lähes kaksikymmentä vuotta on nykyinen toimija tarjonnut maittavaa murkinaa...