Raahen seutu lautaselle - Lähiruoan ja ruokamatkailun infotilaisuudet ja tuotteistusklinikat

Oletko ruoka-alan yrittäjä, kulttuuri- tai matkailutoimija tai alalla toimimisesta kiinnostunut? Onko sinulla lähiruokaan tai ruokamatkailuun liittyvä tuoteidea, jonka jalostamisessa tai viimeistelyssä valmiiksi matkailutuotteeksi kaipaisit apua? Tai olisitko kiinnostunut saamaan lähiruoka- tai ruokamatkailutuotteesi Oulu 2026 Arctic Food Lab -tuotemerkin alle tai Visit Raahen matkailun yhteismarkkinointiin mukaan?

Tervetuloa lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoiden yhteiseen tilaisuuteen!

Järjestämme Raahessa, CakePop Oy:n tiloissa keskiviikkona 17.4.2024 Raahen seudun lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoille kaksi puolen päivän mittaista samansisältöistä tilaisuutta, jotka koostuvat info- ja tuotteistusklinikkaosioista. Voit tulla oman aikataulusi mukaan joko aamu- tai iltapäivän tilaisuuteen. Halutessasi voit myös osallistua pelkästään yhteen osioon tarpeidesi mukaan.

Ajankohtaista tietoa ja henkilökohtaista palvelua

Infossa saat ajankohtaista tietoa ruokamatkailusta sekä lähiruoan tuotteistus- ja markkinointimahdollisuuksista. Klinikalla Visit Raahen ja Raahen seudun kehityksen tiimiläiset tarjoavat sinulle henkilökohtaista asiantuntijapalvelua räätälöitynä tarpeidesi mukaan.

Olipa tuotteesi vaikkapa tasting-annos tai teemamenu, ruokaan liittyvä tapahtuma, elämysruokailu tai ohjelmapalvelu, voit tulla ideasi kanssa klinikalle ja voimme esimerkiksi työstää yhdessä aihiosta tuotekortin, suunnitella tuotteelle myyvän markkinointisisällön tai kirjoittaa auki tarinan tuotteen takana. Lisäksi voimme samalla kartoittaa yhteistyö- tai yhteistuotteistusmahdollisuuksia, kuten makukierrokset ja -kiertomatkat, tapahtumakokonaisuudet jne.

Liity Arctic Food Labiin

Tilaisuuksissa on paikalla myös Arctic Food Labin edustaja. Mikäli haluat tuotteesi maksuttoman tuotemerkin alle, tuotteistusklinikoiden aikana on mahdollista hoitaa liittymisprosessi saman tien kuntoon.

Tutustu Arctic Food Labiin sekä kriteereihin verkostoon mukaan pääsemiseksi.

Tilaisuudet toteutetaan osana Visit Raahen Älykäs ja uudistava matkailu Oulun seudun (STORe) -hanketta ja ne ovat avoimia kaikille Raahen seudun (Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen) lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoille sekä sellaisiksi haluaville.

Toivotamme tilaisuuksiin tervetulleiksi myös eri tavoin ruoan tuotantoon, jalostamiseen ja jakeluun liittyvät yritykset ja muut toimijat.

Aika: keskiviikko 17.4.2024

  • aamupäivän tilaisuus klo 9–12
  • iltapäivän tilaisuus klo 13–16

Paikka: CakePop Oy, Lohenpyrstöntie 52, 92140 Raahe

Ohjelma

Infotilaisuus (kesto 1,5 h)

  • Tervetuliaiskahvit, johdatus aiheeseen ja osallistujien esittäytymiset
  • Lähiruoka ja ruokamatkailu osana Raahen seudun matkailua, matkailupäällikkö Terhi Eteläinen & projektipäällikkö Johanna Rautio, Visit Raahe
  • Arctic Food Lab -tuotemerkin ja verkoston tarjoamat mahdollisuudet, projektipäällikkö Niina Keränen, Arctic Food Lab
  • Case-esimerkki: Ruokamatkailun tuotteistaminen, yrittäjä Kirsi Partanen, Äksyt Ämmät Oy (etänä)

Tuotteistusklinikka (kesto 1,5h)

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuksiin viimeistään 9.4.2024.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Johanna Rautio
puh. 040 130 8130
johanna.rautio [at] raahe.fi (johanna[dot]rautio[at]raahe[dot]fi)

Älykäs ja uudistava matkailu Oulun seudulla -hanke (STORe)
Visit Raahe
Raahen seudun kehitys

Uutishuone

Vuoteen 2024 on kuulunut monenlaista kehitystä, kuten odottaa sopii. Suurimpia koko seutukuntaa koskevia töitä ovat olleet Raahen seutukunnan elinvoimastrategia 2025–2035...
Osallistu Työkyvyllä tuloksiin -työpajaan! Työkyvyllä tuloksiin on työnantajille ja esihenkilöille suunnattu työpajakokonaisuus, joka sisältää kaksi kahden tunnin...
Päivän aikana päästään sukeltamaan ajankohtaisiin liiketoiminnan aiheisiin, kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja huippuasiantuntijoilta ja verkostoitumaan muiden...
Raahen seudun kehityksen väki lomailee jouluviikolta loppiaiseen asti ja toimisto hiljenee hetkeksi ajalle 23.12.2024-6.1.2025. Voit lähestyä meitä myös loman aikana ja palaamme asiaan heti lomien...
Oletko tullut ajatelleeksi, että vastuullisuus voisi lisätä liiketoiminnan mahdollisuuksia? Vastuullisen yritystoiminnan perustana ovat ihmiset, talous ja ympäristö....
Uusi vuosi käynnistyy yritystä kehittävillä ja kasvuun valmiuksia tuovilla työpajoilla, joista saa konkreettisia työkaluja sekä asiantuntijatietoa yritystoiminnan...
Erityisesti rakentamisen toimialalla odotetaan ensi vuonna selvää piristymistä ja tarve rekrytoinneille on kasvanut. Yritysten kannattavuus paranee, investointihalukkuus...
Menestyvän yrityksen strategia ei voi jäädä pelkäksi paperille kirjattujen ideoiden kokoelmaksi – sen on tultava osaksi arkea. Tämä oli keskiössä syksyn viimeisessä työpajassamme Strategian ja...