Matkailutoimijoilta kerätään tietoa
Hyvä matkailutoimija!
On aika suunnata matkailun kehitystoimintaa yhä selkeämmin. Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Pohjois-Pohjanmaan matkailun kehittämistoimikunta laatii toimintaohjelman tuleville vuosille.
Jotta onnistumme saamaan kehitystoiminnalle suuntaa ja tehokkuutta Sinun mielipiteesi on tärkeä!
Vastaa ja vaikuta viimeistään 30.10.2020!
Lisätiedot
Ojala Heikki
Aluekehityspäällikkö / Regional Development Manager
heikki.ojala [at] pohjois-pohjanmaa.fi
puh. +358 (0)50 433 3951

Uutishuone
Raahen seudun kehityksen väki lomailee loppiaiseen asti ja toimisto hiljenee hetkeksi.
Yhteydenotot kiinnioloaikana
Voit lähestyä meitä myös loman aikana:
ottamalla yhteyttä sähköpostilla suoraan...
Unohtuiko kiireessä hankkia joulumuistamiset? Ei hätää, sillä Raaseli-verkkokauppa on aina auki, ja sähköpostilla lahjat liikkuvat vielä aattoaamunakin.
Palveluita ja tuotteita lahjakortilla, myös...
Hakuajaksi vahvistettiin 21.12.2020-26.2.2021. Kustannustuki on tarkoitettu kaikille yrityksille, joiden liikevaihto on koronan vuoksi laskenut vähintään 30 prosenttia. Kaikkien toimialojen yritykset...
Kustannustukeen on tehty muutoksia ensimmäisen kierroksen kokemusten perusteella, jotta se vastaisi paremmin yritysten tarpeita.
Muutoksia hyväksyttäviin kuluihin, tuen rajoituksiin ja tukikauteen...
Tukeen on varattu 550 miljoonaa euroa ja sitä voi hakea, vaikka muita tukia olisi jo myönnetty. Haku on avoinna Valtiokonttorissa 21.12.2020-26.2.2021.
Kaikki koronasta kärsineet yritykset voivat...
Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit
Erikoinen vuosi 2020 on päättymässä ja on aika kiittää sekä suunnata katse tulevaan. Koronapandemia on vaikuttanut Raahen seutukunnassakin niin yritysten ja...
Veroasioita ja tulorekisteri-ilmoittamista voi hoitaa sähköisesti Katso-tunnisteella ja -valtuuksilla 30.4.2021 asti. Lisäksi Tullin asiointipalveluissa osa asiakkaista voi käyttää Katso-palvelua...
Neljättä kertaa jaettu maakunnallinen tunnustus annettiin Törmälän tilalle Siikajoelta erityisesti lähiruoan ansiokkaasta nostamisesta.
Paikallinen ruoka- ja ruokakulttuuri ovat olleet aina yrityksen...