Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma

Pohjois-Suomen suurimmat teollisuuden ammattilaismessut järjestetään Ouluhallissa 22.–23.5.2024.

Pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille suunnatussa tapahtumassa on paikalla 350 näytteilleasettajaa ja messupaikat on loppuunmyyty.

Tapahtuma on avoinna keskiviikkona 22.5. klo 9–17 ja torstaina 23.5. klo 9–16. Osallistuminen on messukävijöille ilmaista. Tapahtumaan rekisteröidytään etukäteen tapahtumajärjestäjän sivuilla.

Raahen Satama, Ruukin Yrityspuisto, seudun kunnat ja Raahen seudun kehitys ovat mukana messuilla

Raahen seutukunta löytyy osastolta 700. Yhteisosastolla ovat mukana:

  • Raahen Satama on yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyimmistä ja Euroopan pohjoisimmista satamista. Ympärivuotisesti palvelevan sataman kautta kuljetetaan erilaisia raaka-aineita ja irtolasteja, terästä, sahatavaraa, kontteja sekä projektiluontoisia laivauksia.
  • Ruukin Yrityspuisto tarjoaa edullisia ja joustavia teollisuus-, toimisto- ja varastotiloja sekä edullista sähköä yrityksille vanhassa teollisuusmiljöössä luonnonkauniilla paikalla Siikajoen varrella.
  • Siikajoen kunta on yrittäjäystävällinen kunta, jossa tiedostetaan yrittämisen tärkeys kunnan elinvoimalle. Mikäli yritysten yksilöllisiin tarpeisiin ei löydy vapaista tonteista sopivaa, voidaan sellainen etsiä yhdessä yrityksen kanssa.
  • Pyhäjoen kunnassa on kymmeniä valmiiksi kaavoitettuja teollisuustontteja ja valmiita toimitiloja. Energiaa tuotetaan puhtaasti tuulivoimalla, ja Hanhikiven suurhankkeen käynnistyessä, syntyy kuntaan monipuolinen teollisuus- ja palvelualojen keskittymä.
  • Raahen kaupunki on oiva paikka yrityksille, oli tähtäimessä sitten kotimaan markkina-alue tai kansainväliset pelikentät. Yrityksille on tarjolla hyvä valikoima tontteja, kattavat palvelut ja toimivat verkostot.
  • Raahen seudun kehitys auttaa kaikissa yritysasioissa sekä tarjoaa tukea seudulle sijoittumiseen ja parhaisiin verkostoihin pääsemiseen. Palvelut ovat yrityksille maksuttomia.

Pohjois-Pohjanmaan liiton rahoittama Fast Track -hanke osallistuu seutukunnan yhteisosaston järjestelyihin ja kustannuksiin.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Ouluhalli

Tapahtumapaikan osoite

Ouluhallintie 20, 90130 Oulu

Järjestäjä

Expomark
Merimaisemassa purjevene ja tuulimyllyjä sekä messuosallistujien logot.
Ma Ti Ke To Pe La Su
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30