Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön -koulutus Kalajoki

Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden toimintaa valvotaan ja mitä vaaditaan oivalliseen arvosanaan Oiva-raportissa.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Hybriditilaisuus: Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Matkailutie 199 ja Teams -etäyhteys

Järjestäjä

Lähikalaa ammattikeittiöihin-hanke/ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja​​​​​​ Kehittyvä kalatalous-hanke/Perämeren rannikon kalatalousryhmä.