Ruokamatkailun tarinallistaminen - Raahe
Pohjoisten makujen matkassa! Ruokatarinat asiakkaiden koettavaksi
Tarinallistamisen valmennuksessa tunnistetaan yhteistä tarinaa ja viedään oman yrityksen tarinallistamista käytäntöön.
Missä ja miten asiakas kohtaa yrityksesi ruokatarinan?
Tapahtumassa pääset työstämään sekä yhteistä Arctic Food Lab -tarinaa, että oman yrityksen ruokatuotteen ja/tai ruokaelämyksen tarinallistamista niin tuotteistamisen kuin digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta.
Tarinallistamisessa auttaa Suomen kokenein tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta.
Aika: 10.4.2025 klo 12–16
Paikka: Langin Kauppahuone, Kirkkokatu 19, Raahe
Ilmoittaudu valmennukseen tapahtuman sivuilla.
Ohjelma
12–12.45 Johdantoluento tarinallistamiseen
- Havainnollistavat esimerkit antavat inspiraatiota oman ruokatuotteen tai ruokaelämyksen tarinallistamiseen
12.45–14.15 Arctic Food Lab tarinan ideointi yhdessä
- Millä tarinalla erotumme?
14.15–15.45 Oman yrityksen tarinataulu
- Missä ja miten asiakas kohtaa ruokatarinani?
15.45–16.00 Loppukeskustelu
- Minkä tarinateon voin viedä heti käytäntöön?
Tilaisuudessa on tarjolla kahvit ja pientä syötävää. Työpajaan mahtuu mukaan 25 osallistujaa.
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (EU:n maaseuturahoitus), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy
Tapahtumapaikka
Tapahtumapaikan osoite
Järjestäjä
