Lähiruoka -iltapäiväkahvit

Millainen merkitys paikallisruualla on yritystoiminnassa ja asiakaselämyksien tuottajana? Entä miten matkailijat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin?

Lähellä tuotetun ruoan ja paikallisen ruokakulttuurin arvostus on kasvanut viime vuosina merkittävästi, mikä näkyy muun muassa ruokamatkailun lisääntymisenä. Iltapäiväkahvit on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, joiden liiketoimintaan liittyy tavalla tai toisella syöminen tai ruoka, olit sitten ruoantuottaja tai ruokapalveluiden tarjoaja.

Ilmoittaudu iltapäiväkahveille Webropol-lomakkeella

Aika: tiistai 28.11.2023 klo 14–16
Paikka: Langin Kauppahuone (iso sali), os. Kirkkokatu 19, Raahe

Ruoka ei ole vain ravintoa, sen avulla tuotetaan elämyksiä ja osoitetaan vieraanvaraisuutta. -Arctic Food Lab, Oulu2026

Ohjelma

14.00 Paikallisruoan tarjoamisen merkitys matkailulle

Pieni makumatka raahelaiseen perinneruokaan, iltapäiväkahvit

14.45 Paikallisen ruoan tuotteistaminen Arctic Food Lab -tuotemerkin avulla

15.15 Arctic Food Lab -tuotemerkki yrityksen viennin tukena

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Lisätiedot

Riitta Palosaari
puh. 040 830 3198
riitta.palosaari [at] raahe.fi (riitta[dot]palosaari[at]raahe[dot]fi)

Raahen seudun kehitys

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Langin Kauppahuone, iso sali

Tapahtumapaikan osoite

Kirkkokatu 19, Raahe

Järjestäjä

Raahen seudun kehitys
Neljä lautasta ja useita ruokalajeja tarjoiluastioissa.