Lähiruoka -iltapäiväkahvit
Millainen merkitys paikallisruualla on yritystoiminnassa ja asiakaselämyksien tuottajana? Entä miten matkailijat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin?
Lähellä tuotetun ruoan ja paikallisen ruokakulttuurin arvostus on kasvanut viime vuosina merkittävästi, mikä näkyy muun muassa ruokamatkailun lisääntymisenä. Iltapäiväkahvit on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, joiden liiketoimintaan liittyy tavalla tai toisella syöminen tai ruoka, olit sitten ruoantuottaja tai ruokapalveluiden tarjoaja.
Ilmoittaudu iltapäiväkahveille Webropol-lomakkeella
Aika: tiistai 28.11.2023 klo 14–16
Paikka: Langin Kauppahuone (iso sali), os. Kirkkokatu 19, Raahe
Ruoka ei ole vain ravintoa, sen avulla tuotetaan elämyksiä ja osoitetaan vieraanvaraisuutta. -Arctic Food Lab, Oulu2026
Ohjelma
14.00 Paikallisruoan tarjoamisen merkitys matkailulle
- Piia Vähäsalo, Langin Kauppahuone
Pieni makumatka raahelaiseen perinneruokaan, iltapäiväkahvit
14.45 Paikallisen ruoan tuotteistaminen Arctic Food Lab -tuotemerkin avulla
- Niina Keränen, Oulu2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki
15.15 Arctic Food Lab -tuotemerkki yrityksen viennin tukena
- Heikki Haapala, Pehkolan Mallastamo
Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!
Lisätiedot
Riitta Palosaari
puh. 040 830 3198
riitta.palosaari [at] raahe.fi (riitta[dot]palosaari[at]raahe[dot]fi)
Raahen seudun kehitys