Ruoasta elämyksiä matkailuun
Tule kuulemaan ruokamatkailun uudet trendit ja vinkit tuotetarjonnan kehittämiseen ja markkinointiin!
Webinaari tarjoaa uusia näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen ja tietoa ruokaelämysten kysynnästä markkinoilla.
Puhujina webinaarissa ovat mm. Visit Finlandin UK:n edustaja Caroline Beaton-Moscatelli, kansainvälistä perspektiiviä ruokamatkailuun antava kokki ja ruokamatkailukonsultti Eric Pateman. Case-esimerkkeinä esitellään menestyvää yhteistyötä ruoan ympärille luonut Saimaa Gastronomy -verkosto sekä Turun ravintola Kaskiksen tie Michelin-ravintolaksi.
Webinaari on osittain englannin, osittain suomen kielellä.
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy
Tapahtumapaikka
Järjestäjä
